Antena Meniu Search
x

Caz tulburător! Un tânăr a povestit, de dincolo de moarte, SUFERINȚA prin care a trecut după ce iubita i-a aruncat ACID pe față. Bărbatul a rămas paralizat, i s-a amputat un picior și și-a pierdut vederea

Victima unui atac cu acid a povestit, de dincolo de moarte, suferința cumplită prin care a trecut după ce iubita i-a aruncat un pahar cu acid sulfuric pe față,

Victima unui atac cu acid a povestit, de dincolo de moarte, suferința cumplită prin care a trecut după ce iubita i-a aruncat un pahar cu acid sulfuric pe față, în timp ce dormea.

"A râs la mine și a aruncat acidul", sunt cuvintele spuse de Mark Van Dongen, într-o declarație pe care poliția i-a luat-o înainte de a muri și care a fost prezentată astăzi, în cadrul procesului intentat fostei partenere de viață, Berlinah Wallace (48 de ani).

În 3 septembrie 2015, la 3 dimineața, Berlinah Wallace a intrat în locuința tânărului de 29 de ani, cu care avusese o relație de cinci ani, dar pe care îl bănuia că are o altă iubită, l-a trezit din somn, după care i-a aruncat un pahar cu acid sulfuric pe față.

"Dacă eu nu te pot avea, nimeni n-o să te aibă", ar fi fost cuvintele spuse de femeie în momentul atacului, potrivit declarației lui Mark.

Bărbatul s-a ridicat și a fugit din apartament, urlând de durere, dar acidul s-a întins și i-a afectat o parte din trunchi și un picior. Cei de la ambulanță au povestit, în timpul procesului, că țipetele bărbatului erau insuportabile, pe tot drumul spre spital.

Mark Van Dongen a rămas paralizat de la gât în jos și a suferit arsuri pe 25% din suprafața corpului. De asemenea, bărbatului i s-a amputat piciorul stâng de la genunchi în jos, și-a pierdut vederea la ochiul stâng și parțial la ochiul drept, potrivit Daily Mirror.

Bărbatul a fost dus la spitalul Southmead, din Bristol, unde timp de șase luni a stat la terapie intensivă. Apoi, a fost mutat într-un salon destinat arșilor, el petrecând 14 luni în acest spital.

Însă, durerile groaznice prin care trecea l-au determinat pe Mark să ceară eutanasierea, care i-a fost aprobată după trei expertize. Bărbatul a murit pe 2 ianuarie 2017.

După moartea bărbatului, un proces a fost demarat în acest caz, procurorii susținând că atacul cu acid a lui Berlinah Wallace a determinat de fapt moartea bărbatului și nu eutanasierea acestuia. Femeia este acuzată de omucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Caz tulburător! Un tânăr a povestit, de dincolo de moarte, SUFERINȚA prin care a trecut după ce iubita i-a aruncat ACID pe față. Bărbatul a rămas paralizat, i s-a amputat un picior și și-a pierdut vederea