Antena Meniu Search
x

Ce a spus Vladimir Putin când credea că sunt oprite microfoanele este ULUITOR

Situaţia tensionată din Ucraina dar mai ales problemele legate de Crimeea fac înconjorul lumii dar nimeni nu ia măsuri, deşi ruşii sunt avertizaţi din toate părţile. Mai nou Vladimir Putin a fost înregistrat făcând o declaraţie şocantă.

 Astfel, Europa intervine doar la nivel declarativ şi condamnă acţiunile militare şi sociale ale Rusiei în Ucraina. Însă, nu poate face mai mult pentru că exporturile în valoare totală de 520 de MILIARDE de euro anual fac din Occident o "păpuşă" în mâna păpuşarului de la Kremlin. Pe lângă acest aspect, dependenţa de gazul rusesc este încă un as pe care Rusia îl scoate de fiecare dată când este cazul.

De asemena americanii condamnă şi ei acţiunile ruşilor şi promit sancţiuni - care nu mai vin - şi spun sus şi răspicat că sunt de partea Ucrainei.

Recent, Vladimir Putin i-a spus unui apropiat al său, la finalul unei conferinţe de presă, fără să ştie că microfoanele încă mai merg: "Destrămarea URSS-ului a fost cea mai mare CATASTROFĂ GEOPOLITICĂ a secolului XX. Eu voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a reuni vechiul URSS".

sursă: Antena 3

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ce a spus Vladimir Putin când credea că sunt oprite microfoanele este ULUITOR