Antena Meniu Search
x

Ce nu se ştie după moartea lui Paul Walker!

Paul Walker a murit în urma unui accident violent de maşină, însă poliţiştii americani au în continuare multe semne de întrebare în privinţa decesului actorului din Fast and Furious

1. Atât Paul Walker, cât şi Roger Rodas, cel care conducea Porsche-ul Carrera GT, erau şoferi extrem de experimentaţi, ambii participând în trecut la curse de maşini foarte puternice. 

Poliţiştii se întreabă cum de s-a putut ca automobilul să părăsească atât de brusc şoseaua, în condiţiile în care Rodas era un şofer extrem de experimentat. Aceştia nu au încă nici siguranţa că maşina nu ar fi avut şi probleme tehnice. 

Porsche Carrera GT este un autoturism cu o putere de trei ori mai mare decât a unei maşini normale, ceea ce o face mult mai greu de manevrat. 

2. Testele toxicologice nu sunt gata încă. Poliţiştii aşteaptă rezultatele pentru a şti cu siguranţă dacă vreunul dintre cei doi a consumat alcool sau substanţe interzise. 

Întrebarea se pune mai ales în dreptul lui Roger Rodas, cel care conducea maşina în momentul accidentului.

3. Filmările pentru Fast and Furious 7 au fost întrerupte pentru moment, din respect pentru Paul Walker şi familia acestuia. Producătorii încă nu ştiu ce se va întâmpla cu Brian O'Conner, personajul interpretat de Paul Walker. 

Presa din America susţine că există două variante. Fie ca rolul lui O'Conner să fie preluat de un alt actor de la Holywood, fie ca producătorii să se gândească la o variantă cum acesta să iasă din noul film. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ce nu se ştie după moartea lui Paul Walker!