Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ce viteză avea acest copil? Strigător la cer!". Tânăr fără permis, mort într-un Peugeot rupt în două, pe drumul Bălți-Rîbnița. Moldoveanul avea doar 23 de ani

Sfârșit tragic pentru un tânăr moldovean în vârstă de 23 de ani, în urma unui accident înfiorător produs pe drumul Bălți-Rîbnița, în apropierea satului Gura Căinarului din raionul Florești. Băiatul, de loc din Sîngerei, a murit pe loc după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit cu un Nissan Qashqai parcat, apoi a izbit un copac.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.11.2022, 11:54

Tragedia a avut loc luni, în jurul orei 11.00, și, conform polițiștilor, tânărul de 23 de ani nu avea permis de conducere. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina condusă de băiat s-a făcut bucăți.

Imaginile de la locul accidentului, publicate pe Facebook de Poliția Republicii Moldova, arată dimensiunea dezastrului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Tânărul moldovean a murit pe loc. Avea doar 23 de ani

"Un tânăr de 23 de ani a decedat în urma unui grav accident produs pe traseul Bălți- Rîbnița,  în apropierea satului Gura Căinarului. Polițiștii din Florești au fost alertați despre coliziune în jurul orei 11.00. Oamenii legii au stabilit, preliminar, că un Peugeot, condus de un tânăr de 23 de ani, locuitor al satului Biruinţa, raionul Sîngerei, fără permis de conducere, s-a tamponat cu automobilul Nissan Qashqai,  parcat pe acostament regulamentar, după care s-a lovit, în afara carosabilului într-un copac. În urma impactului, conducătorul automobilului Peugeot a decedat pe loc.

Stimați șoferi, vă rugăm să nu fiți indignați când sunteți stopați în trafic pentru verificări de rutină. Toate activitățile noastre sunt pentru a preveni asemenea cazuri grave și a-i responsabiliza pe cei care încalcă Legea", au transmis polițiștii moldoveni.

Oamenii legii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » "Ce viteză avea acest copil? Strigător la cer!". Tânăr fără permis, mort într-un Peugeot rupt în două, pe drumul Bălți-Rîbnița. Moldoveanul avea doar 23 de ani