Antena Meniu Search
x

Mama și fiul împuşcaţi în Italia de un fost poliţist au ajuns acasă în sicrie

Un sat întreg s-a adunat să-i plângă pe femeia de 44 de ani şi pe fiul acesteia de 21 de ani. Celălalt fiul al femeii, care a asistat neputincios la execuţii, trebuie să-i ducă acum pe ultimul drum.

Vezi și

Elena muncea de 12 ani în Italia, departe de mamă, departe de cei doi copiii. Ultima dată când a fost în casa părintească a promis familiei că în primăvară se întoarce definitiv.

Dar soarta a avut alte planuri. Femeia s-a întors mai devreme, între patru scânduri. Într-un alt sicriu e unul dintre copiii ei.

Plecase în italia împreună cu fratele, să fie aproape de mama lor de sărbători.

Trebuia să fie unul dintre cele mai frumoase Crăciunuri. După un an de muncă, Elena îi avea în sfârşit lângă ea pe cei doi copii.

Doar bucuria lor a ţinut numai o zi.

Cu doar patru zile înainte de Crăciun, un fost poliţist, a plecat la vânătoare de români după ce îşi omorâse mama. Avea nevoie de bani sau se pregătea pentru o apocalipsă închipuită, nu le este clar încă nici anchetatorilor.

După ce şi-a omorât mama, Roberto Zanier a bătut la uşa Emiliei, care stătea în chirie. A deschis fiul ei de 21 de ani, Andrei. Băiatul a fost împuşcat în cap chiar în faţa fratelui său.

Disperat şi în stare de şoc, tânărul de 18 ani a vrut să-şi avertizeze mama, dar nu i-a răspuns la telefon.

Ea a murit pe loc. Fiul ei încă mai respira, dar după câteva zile s-a stins şi el. Acum s-au întors împreună, pentru ultima dată, acasă. Momentele de groază din Italia încă îl bântuie pe fiul mai mic al Elenei.

Tânărul a rămas acum singurul sprijit pentru bunica sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Mama și fiul împuşcaţi în Italia de un fost poliţist au ajuns acasă în sicrie