Antena Meniu Search
x

Cine sunt cei mai profitabili actori din lume

2013 a fost anul femeilor, cel puţin pe platourile de filmare de la Hollywood. O spun editorii revistei Forbes care au alcătuit acest top al actorilor care au adus munţi de bani caselor de producţie film.

Vezi și

Locul unu în clasament este ocupat de roşcata Emma Stone. În total, filmele în care a jucat au adunat venituri de 80,7 dolari, pentru fiecare dolar care i-a fost plăitit actriţei.

Lungmetrajul "The Amazing Spider-Man" a obţinut încasări de 750 de milioane de dolari pe plan mondial şi este cea mai de succes peliculă în care a jucat Emma.

Mila Kunis o urmează în topul Forbes, cu încasări de 68,7 dolari pentru fiecare dolar cu care a fost plătită. Cele mai de succesc apariţii ale ei au fost în "Ted" şi "Oz the Great and Powerful".

Mila a cunsocut succesul mai ales după ce a fost desemnată cea mai sexi femeie a anului 2013, de revistele Esquire şi FHM, dar şi datorită relaţiei sale cu Ashton Kutcher.

Jennifer Lawrence se clasează pe locul trei cu venituri de 68,6 dolari pentru fiecare dolar pe care l-a primit de la producătorii de la Hollywood. Actriţa a câştigat un premiu Oscar în 2013, pentru rolul din "Silver Linings Playbook". Iar interpretarea ei strălucită din "American Hustle" are toate şansele să îi aducă o un nou premiu.

Ea este urmată de Natalie Portman cu 31.3 dolari pentru fiecar primit. Abia pe locul cinci întâlnim primul actor, Dwayne "The rock" Johnson, care a generat venituri de 31,1 dolari pentru fiecare dolar care i-a fost plătit.

Topul mai este completat de Daniel Craig, Russell Crowe, Kristen Stewart şi Taylor Lautner.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Cine sunt cei mai profitabili actori din lume