Antena Meniu Search
x

Cel mai căutat terorist a fost ucis! Francezii au confirmat oficial moartea celui care a organizat atentatele!

Cel mai căutat terorist la nivel mondial, considerat creierul atentatelor de la Paris, a fost omorât în acțiunea de dimineață din Saint-Denis

Cel mai căutat terorist la nivel mondial, considerat creierul atentatelor de la Paris, a fost omorât în acțiunea de dimineață din Saint-Denis. Procuratură franceză a confirmat acum informația!

 

 Teroristul a fost ucis de lunetiști miercuri dimineață, în urmă raidurilor Poliției Franceze din cartierul Saint-Denis. Trupele antitero au intrat într-un apartament dintr-o suburbie a Parisului, unde se aflau mai mulți suspecți. Suspecții au fost omorâți, inclusiv o femeie care avea asupra ei o centură cu explozibil, cel mai probabil intenționând să comită un nou atac.

 Un bărbat a fost ucis de lunetiști, în timp ce încerca să scape. După mai multe țeste criminalistice, inclusiv țeste ADN, autoritățile franceze au confirmat miercuri seară că individul este Abdelhamid Abaaoud, considerat coordonatorul atentatelor de la Paris.

  Belgianul e creierul operațiunii

 Abdelhamid Abaaoud este un belgian în vârstă de 27 de ani și face parte din gruparea terorista ISIS. El ar fi cel care ar fi supervizat atentatele care au avut loc vineri, 13 noiembrie, soldate cu 132 de morți și 350 de răniți. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cel mai căutat terorist a fost ucis! Francezii au confirmat oficial moartea celui care a organizat atentatele!