Antena Meniu Search
x

Cel mai ciudat restaurant din lume: Mancarea este luata de la gunoi

Un restaurant din Statele Unite are toate sansele sa fie considerat drept cel mai bizar din lume. Aici, clientii sunt invitati sa comande mancare gatita cu ingrediente culese din gunoi.

Vezi și

A fost ideea unui tanar student, care vrea sa le arate oamenilor cat de multa mancare irosesc.

Mai multi tineri americani din Somerville au fost invitati sa testeze sau sa manance chiar pe saturate la restaurant. Nimic senzational pana aici. Pana cand au aflat de unde provin ingredientele. Bucatarii, adica studentul Maximus Thaler si prietenii lui, le-au "pescuit" noaptea, din gunoi. Au rascolit tomberoanele din oras pentru a dovedi ca, in Somerville, localnicii irosesc mancarea.

Tinerii spun ca se intampla deseori ca alimentele aruncate la gunoi sa fie bune de consumat. Asa ca reusesc sa stranga ingrediente suficiente cat sa pregateasca o masa chiar si pentru zeci de persoane. Au gasit carne, legume, fructe, dar si cafea ori ceai. Alimentele sunt bine spalate, iar apoi sunt preparate.

Studentul isi invita clientii sa comande de la restaurantul sau si prin SMS, iar mancarea le va fi livrata acasa, cu bicicleta. Meniul e gratuit. In timp, tanarul spera sa-si atinga scopul: sa-i convinga pe oameni sa nu mai faca atat risipa de mancare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Cel mai ciudat restaurant din lume: Mancarea este luata de la gunoi