Antena Meniu Search
x

Cel mai mare festival de arhitectură din Rusia şi-a deschis porţile

Cel mai mare festival de arhitectură din Rusia şi-a deschis porţile pentru cea de-a zecea ediţie. Evenimentul are loc într-un orăşel de poveste, aflat la o sută de kilometri de Moscova. Aici doritorii pot admira tot felul de construcţii impresionante şi inedite

Vezi și

Cel mai mare festival de arhitectură din Rusia şi-a deschis porţile pentru cea de-a zecea ediţie. Evenimentul are loc într-un orăşel de poveste, aflat la o sută de kilometri de Moscova. Aici doritorii pot admira tot felul de construcţii impresionante şi inedite.

Pentru această ediţie au fost concepute 3 lucrări: un bloc realizat complet din bucăţi mici de lemn, un fel de capsulă în formă de autobuz şi o casă a culturii. Atracţia principală este însă o construcţie din 2013, realizată integral din paie. Autorii lucrărilor sunt arhitecţi şi peIsagişti ruşi care s-au retras în acest orăşel pentru a putea crea în linişte orice le vine în minte. Nu apelează, însă, la niciun mijloc modern de construcţie care ar putea afecta mediul înconjurător. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Cel mai mare festival de arhitectură din Rusia şi-a deschis porţile