Antena Meniu Search
x

Cel puţin 11 morţi, după ce un bărbat a deschis focul în oraşul Cetinje, din Muntenegru, după un conflict în familie. Bărbatul a fost împuşcat mortal de poliţişti

Cel puţin 11 persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite după ce un individ a deschis focul în oraşul Cetinje, situat în sud-vestul statului Muntenegru, anunţă autorităţile locale.

de Redactia Observator

la 13.08.2022, 09:51

Vezi și

Conform serviciilor de intervenţie, un individ în vârstă de 34 de ani a deschis focul în oraşul Cetinje, situat la aproximativ 40 de kilometri de Podgoriţa, după o dispută familială.

Cel puţin 11 persoane au fost ucise, iar alte şase, inclusiv un agent de poliţie, au fost rănite în atac, potrivit bilanţului preliminar, informează agenţia The Associated Press.

Autorul atacului a fost împuşcat mortal de forţele de ordine. Potrivit postului public RTCG, trei dintre persoanele rănite sunt în stare gravă.

Zeci de agenţi ai forţelor de ordine, numeroase ambulanţe şi elicoptere au fost trimise la locul atacului. Autorităţile au aflat că atacul pe străzile din Cetinje a fost precedat de o dispută în familie. Anchetatorii urmează să stabilească circumstanţele exacte ale atacului şi motivul criminalului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Cel puţin 11 morţi, după ce un bărbat a deschis focul în oraşul Cetinje, din Muntenegru, după un conflict în familie. Bărbatul a fost împuşcat mortal de poliţişti