Antena Meniu Search
x

Cel puţin 17 morţi şi 15 răniţi, într-un cumplit accident de autobuz care transporta migranţi, în Mexic. Pasagerii voiau să ajungă în SUA

Accident cumplit în Mexic cu un autobuz care transporta migranţi din America de Sud şi Centrală. 17 oameni au murit, alţi 15 sunt răniţi.

de Redactia Observator

la 21.02.2023, 11:15

Cel puţin 17 morţi şi 15 răniţi, într-un cumplit accident de autobuz care transporta migranţi, în Mexic - Shutterstock

Cel puţin 17 persoane au murit în Mexic într-un accident de autobuz care transporta migranţi din America de Sud şi Centrală, au anunţat luni autorităţile, citate de France Presse. Alte cincisprezece persoane au fost rănite, dintre care cinci se află în stare critică, în accidentul petrecut duminică pe un drum între statele Oaxaca şi Puebla.

Migranţii încercau să ajungă în Statele Unite

Autobuzul transporta 45 de persoane, migranţi "din Venezuela, Columbia şi America Centrală", care căutau să ajungă în Statele Unite, a declarat într-o conferinţă de presă un funcţionar municipal din Puebla, Julio Huerta, potrivit Agerpres.

Un columbian în vârstă de 56 de ani se numără printre victime, potrivit Ministerului Afacerilor Externe din Bogota. Trei columbieni au fost de asemenea răniţi şi internaţi în spital "în stare gravă, dar stabilă", a precizat aceeaşi sursă. Migranţii care traversează Mexicul venind din America de Sud şi Centrală în speranţa de a ajunge în Statele Unite se deplasează adesea cu mijloace de transport supraaglomerate.

La începutul lunii, opt guatemalezi şi un hondurian au murit în accidentul unui microbuz care îi transporta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cel puţin 17 morţi şi 15 răniţi, într-un cumplit accident de autobuz care transporta migranţi, în Mexic. Pasagerii voiau să ajungă în SUA