Antena Meniu Search
x

Video Cel puţin 27 de oameni au fost răniţi, după ce o tribună s-a prăbuşit în timpul unui meci de baschet, în Cairo

Cel puţin 27 de persoane au fost rănite, după ce o tribună s-a prăbuşit sâmbătă în timpul unui meci de baschet disputat la Cairo, capitala Egiptului, scrie L'Equipe, potrivit Agerpres. Totuşi, pare că victimele nu au suferit răni grave: "Câţiva oameni au suferit fracturi care nu le pun viaţa în pericol", a precizat purtătorul de cuvânt al ministerului Sănătăţii, Hossam Abdel Ghaffar.

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 16:36

Zeci de răniţi după prăbuşirea unei tribune la un meci din Egipt
Zeci de răniţi după prăbuşirea unei tribune la un meci din Egipt - Twitter/@AlArabiya_Eng

Bilanţul este de 27 de răniţi. Spectatorii s-au trezit îngropaţi sub tribune. "Câţiva oameni au suferit fracturi care nu le pun viaţa în pericol", a precizat purtătorul de cuvânt al ministerului Sănătăţii, Hossam Abdel Ghaffar.

Sala Hassan Mostafa, situată în sudul oraşului Cairo, a fost deschisă în urmă cu doi ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 20 de ambulanţe au fost trimise la locul incidentului

Potrivit Alarabiya News, federația egipteană de baschet a suspendat meciul dintre Al Ittihad din Alexandria și Al Ahly din Cairo, în timp ce primii salvatori s-au grăbit la sala de sport. Peste 20 de ambulanțe au fost trimise pentru a-i duce pe fanii răniți la spital de la locul de sport, a adăugat ministerul.

Ministrul Tineretului și Sportului, Ashraf Sobhi, a numit o comisie care să analizeze circumstanțele incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Cel puţin 27 de oameni au fost răniţi, după ce o tribună s-a prăbuşit în timpul unui meci de baschet, în Cairo