Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Cel puţin 46 morţi şi 150 de răniţi după o explozie la o moschee în Pakistan. Majoritatea victimelor sunt poliţişti

Cel puţin 46 de oameni au murit şi alţi 150 au fost răniţi în urma unei explozii la o moschee din Pakistan. Lăcaşul religios se află lângă un bloc de locuinţe al poliţiei, iar majoritatea victimelor sunt chiar ofiţeri. Atacul sinucigaş a avut loc în timpul rugăciunii şi a fost revendicat de o cunoscută organizaţie teroristă.

De Redactia Observator la 30.01.2023, 21:12
Vezi și

Oficialii din domeniul securităţii spun că explozia, care a fost probabil provocată de un kamikaze, a avut loc în timpul rugăciunii de după-amiază din moschee, în timp ce înăuntru se aflau cel puţin 150 de persoane. Acoperişul moscheei s-a prăbuşit.

Complexul Poliţiei Capitalei din Peshawar este situat într-o zonă de înaltă securitate, oraşul fiind în apropierea graniţei cu Afganistanul.

Sediul Poliţiei se află în apropierea tribunalelor, a adunării provinciale, a cazărmilor armatei, a casei guvernatorului şi a reşedinţei şefului guvernului regional. Complexul include sediile departamentelor de combatere a terorismului şi de investigaţii.

Atacurile din trecut din regiunea de nord-vest a Pakistanului au fost comise de mişcarea talibană din această ţară, care este separată de grupul care controlează acum Afganistanul vecin. Până în prezent, nicio grupare nu a revendicat atacul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cel puţin 46 morţi şi 150 de răniţi după o explozie la o moschee în Pakistan. Majoritatea victimelor sunt poliţişti