Antena Meniu Search
x

Video Cel puţin 46 morţi şi 150 de răniţi după o explozie la o moschee în Pakistan. Majoritatea victimelor sunt poliţişti

Cel puţin 46 de oameni au murit şi alţi 150 au fost răniţi în urma unei explozii la o moschee din Pakistan. Lăcaşul religios se află lângă un bloc de locuinţe al poliţiei, iar majoritatea victimelor sunt chiar ofiţeri. Atacul sinucigaş a avut loc în timpul rugăciunii şi a fost revendicat de o cunoscută organizaţie teroristă.

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 21:12

Vezi și

Oficialii din domeniul securităţii spun că explozia, care a fost probabil provocată de un kamikaze, a avut loc în timpul rugăciunii de după-amiază din moschee, în timp ce înăuntru se aflau cel puţin 150 de persoane. Acoperişul moscheei s-a prăbuşit.

Complexul Poliţiei Capitalei din Peshawar este situat într-o zonă de înaltă securitate, oraşul fiind în apropierea graniţei cu Afganistanul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sediul Poliţiei se află în apropierea tribunalelor, a adunării provinciale, a cazărmilor armatei, a casei guvernatorului şi a reşedinţei şefului guvernului regional. Complexul include sediile departamentelor de combatere a terorismului şi de investigaţii.

Atacurile din trecut din regiunea de nord-vest a Pakistanului au fost comise de mişcarea talibană din această ţară, care este separată de grupul care controlează acum Afganistanul vecin. Până în prezent, nicio grupare nu a revendicat atacul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cel puţin 46 morţi şi 150 de răniţi după o explozie la o moschee în Pakistan. Majoritatea victimelor sunt poliţişti