Antena Meniu Search
x

Video Cel puţin patru morţi şi zeci de răniţi după prăbuşirea unei tribune într-o arenă din Columbia

Cel puţin patru persoane au murit şi aproximativ alţi 30 de oameni au fost răniţi grav, duminică, după ce o tribună dintr-o arenă din Columbia s-a prăbuşit, informează AFP, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 27.06.2022, 09:09

“Deocamdată ştim că au murit patru oameni: două femei, un bărbat şi un minor”, a declarat la un post de radio local Jose Ricardo Orozco, guvernatorul departamentului Tolima. Tragedia s-a produs în El Espinal, în timpul unui spectacol cu tauri, o sărbătoare populară la care publicul poate coborî în arenă pentru a-i înfrunta pe tauri. S-a prăbuşit o întreagă zonă de tribună cu trei etaje, astfel că au căzut zeci de oameni.

“Conform datelor preliminare, au fost rănite grav cel puţin 30 de persoane”, a precizat guvernatorul. În urmă cu o zi, la El Espinal, oraş cu 78.000 de locuitori situat la 150 de kilometri sud-vest de Bogota, au fost răniţi de tauri mai mulţi oameni în timpul festivităţilor de San Pedro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Cel puţin patru morţi şi zeci de răniţi după prăbuşirea unei tribune într-o arenă din Columbia