Antena Meniu Search
x

Cele mai BIZARE poveşti din lume: Oameni care sunt dependenţi de hârtie igienică sau de înmormântări

Dependenţa este un lucru ce ţine de viaţă cotidiană. Fie că sunt chestiuni banale, precum cea de telefon, sau ceva mai grave, ca dependenţa de alcool, acestea există în jurul nostru.

Însă, de departe, cele mai ciudate sunt dependenţa de sânge, de sticlă sau, morbid dar real, dependeţa de înmormântări.

Un site american, vyperlook.com, a făcut un clasament al celor mai bizare astfel de aspecte ale vieţii unor oameni aparent simpli.

O femeie nu poate dormi fără a avea alături, în pat, uscătorul de păr care, atenţie, trebuie să functioneze! O alta nu poate trăi fără a mânca hartie igienică, iar un barbat se hrăneşte zilnic cu sticlă.

Bizară este şi dependenţa de sânge a unei femei, mamă a doi copii, care consumă zilnic aproximativ doi litri din donaţiile umane voluntare. Şi face acest lucru de mai bine de 30 de ani.

În cele din urmă, dependenţa de înmormântări l-a determinat pe un bărbat să renunţe la job, totul pentru a se dedica întru totul "pasiunii" sale. Merge zilnic la astfel de... "evenimente".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Cele mai BIZARE poveşti din lume: Oameni care sunt dependenţi de hârtie igienică sau de înmormântări