Antena Meniu Search
x

George Lucas și Steven Spielberg, în topul celor mai bogate celebrități

George Lucas, Steven Spielberg, Oprah Winfrey sau Kyllie Jenner. Sunt numai cateva din numele celor mai bogate celebritati de peste ocean de anul acesta, potrivit unui top Forbes. Clasamentul e condus detasat de creatorul francizei Războiul Stelelor, care la 74 de ani are o avere de miliarde

Vezi și

George Lucas, Steven Spielberg, Oprah Winfrey sau Kyllie Jenner. Sunt numai cateva din numele celor mai bogate celebritati de peste ocean de anul acesta, potrivit unui top Forbes. Clasamentul e condus detasat de creatorul francizei Războiul Stelelor, care la 74 de ani are o avere de miliarde de dolari. 

Scenarist, regizor si producator, George Lucas are nu mai putin de 5,4 miliarde de dolari in conturi. Cea mai mare parte a averii sale provine din vanzarea in 2012 a companiei LucasFilm catre compania Walt Disney. A incasat atunci peste 4 miliarde de dolari.

Pe locul doi e clasat Steven Spielberg. In varsta de 72 de ani, averea cunoscutului regizor si producator, celebru pentru filmele "Hook", "Lista lui Schindler" sau "Fălci" este estimata la 3,7 miliarde de dolari.

Îi urmează în topul celebritatilor cu cele mai pline conturi Oprah Winfrey. Realizatoare de televiziune cunoscuta in toata lumea pentru emisiunile in care a gazduit cele mai sonore nume din showbizul de peste hotare, Oprah a ajuns la 64 de ani cu o avere de 2,8 miliarde de dolari.

O prezenta noua in clasamentul Forbes este frumoasa Kyllie Jenner. Este cea mai tanara membra a familiei Kardashian si se bucura de un succes rasunator in afaceri. La doar 21 de ani, a reusit sa construiasca un adevarat imperiu din vanzarea de cosmetice: nu mai putin de 900 de milioane de dolari i-au intrat in conturi.

Clasamentul bogatasilor e completat de iluzionistul David Cooperfield, care se bucura de o avere estimata la 875 de milioane de dolari, castigata din cele peste 600 de spectacole sustinute anual in Las Vegas. Topului realizat de Forbes este bazat pe estimari care iau in calcul proprietaţile, bunurile si actiunile detinute de staruri, dar şi după alte încasări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » George Lucas și Steven Spielberg, în topul celor mai bogate celebrități