Antena Meniu Search
x

Observator Special: Cele mai grele transmisiuni in direct

Cele mai grele transmisiuni in direct sunt cele in care ai invitati copii sau animale! Nu poti sa stii cand cel mic se va trezi sa tranteasca o replica de genul celei care ori te face sa razi cu lacrimi, ori te pune intr-o situatie stanjenitoare

Vezi și

Primul lucru pe care trebuie sa-l stie orice reporter care colaboreaza cu un animal, e sa nu-l zguduie ca pe un sac de cartofi, mai ales cand relateaza ca acesta tocmai fusese aruncat din masina de fostii stapani.

O alta greseala e sa banuiesti ca orice rumegatoare este bleaga prin definitie. Dar ce te faci cand esti cu foile pregatite si te pregatesti sa intri in direct, doar ca o potaie te tot latra? Lupti cu ea, bineinteles.

Nu era o relatare despre animale, ci una despre sport, asa ca pisica a aparut din neant. Nu se poate spune acelasi lucru si despre pelicanul-ciupitor. Reporterul intrase special in spatiul lui vital, ca sa faca o transmisiune in direct cat mai credibila.

De ce ar face cineva o transmisiune pe teme de afaceri dintr-un palc de struti? Pentru ca stirea se referea la struti. Un strut, insa, nu au fost de acord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Observator Special: Cele mai grele transmisiuni in direct