Antena Meniu Search
x

Cercetatorii americani au inventat telepatia cu fir!

Cercetatorii americani au inventat telepatia cu fir! Concret, au descoperit o metoda prin care pot transmite ganduri si senzatii dintr-un creier in celalalt. Mai intai, oamenii de stiinta s-au jucat cu mintea soarecilor si se pregatesc sa se joace si cu mintea noastra.

Vezi și

Se spune ca oamenii isi vad toata viata in fata ochilor, in ultimele clipe. Oare este valabil si pentru sobolani? Oare la ce se gandesc ei? Poate ca unul se gandeste la un paradis de branza, iar altul la un iad de pisici. Desigur, exista un sobolan care se gandeste sa mai puna niste greutati pe bara.

In curand, vom afla la ce se gandesc sobolanii cu adevarat. Si nu numai. Vom afla si cum sa le influentam actiunile prin telepatie. Momentan, cercetatorii i-au facut pe sobolani sa-si citeasca gandurile unul altuia. Cum? Printr-un fir conectat la creierele celor doi cobai. Unul transmite ganduri, celalalt primeste.

Acestia au fost pusi in doua custi identice, unde erau invatati sa apese niste butoane pentru a primi mancare. Primul stie ce sa apese. Al doilea afla imediat. Cum? Citeste gandurile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Cercetatorii americani au inventat telepatia cu fir!