Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cei care dorm cu telefonul pe perna sunt in pericol sa faca accident vascular

Omul modern a ajuns sa traiasca in simbioza cu telefonul mobil. Ce-i drept, si telefonul mobil se straduieste sa ne fie indispensabil, cu toate aplicatiile, jocurile si internetul de care dispune.

Vezi și

Totusi, ar trebui sa-i explicam ca noi ii suntem stapani si nu invers. Mai mult, nu are ce sa caute in dormitor cu noi. Iar de impartit perna cu telefonul mobil, nici sa nu se puna problema. Cercetatorii canadieni au descoperit ca cei care dorm cu telefonul pe perna sunt in pericol sa faca accident vascular.

Unii dintre subiectii cercetatorilor canadieni au fost la un pas de accident cerebral pentru ca dormeau cu telefonul pe perna. Altii s-au ales "doar" cu insomnie, depresie sau anxietate.

“Exista cateva studii realizate intr-o maniera stiintifica care ar demonstra o crestere a riscului pentru tumori cerebrale. Deci, tumori cerebrale de diferite tipuri, in cazul persoanelor care folosesc excesiv telefonul mobil”, explica medicul neurology Ioana Mandruta.

Totusi, medicii nu asociaza in mod direct folosirea telefonului mobil cu tulburarile de somn sau anxietatea, de pilda.

Chiar daca nu garanteaza nimeni pentru veridicitatea experimentelor de pe internet, sfatul specialistilor nu e de neglijat. Locul mobilului nu e cu noi in pat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » SPECIAL! Cei care dorm cu telefonul pe perna sunt in pericol sa faca accident vascular