Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cerere în căsătorie pe linia de sosire. Doi atleți slovaci s-au logodit la mondialele de atletism, spre deliciul tuturor fanilor prezenţi la Budapesta

Drumul către o cerere în căsătorie poate fi unul lung și sinuos. Pentru doi sportivi slovaci, călătoria a durat exact 35 de kilometri. Atât Dominik Černý, cât și Hana Burzalova au mers în Budapesta ca să concureze pentru ţara lor la Campionatele Mondiale de Atletism. Deşi nu au obţinut nicio medalie, se vor întoarce acum acasă cu o amintire greu de uitat.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 17:01

Cele două curse s-au desfășurat simultan joi, Černý terminând pe locul 19 în cursa masculină, cu cel mai bun timp personal de 2:32:56, la aproximativ opt minute în spatele medaliului de aur Álvaro Martín. Černý avea în minte însă un moment de aur cu totul diferit.

Când Burzalova a trecut de linie mai târziu, cu cel mai bun timp al sezonului de 3:02:47 pe locul 28 din cursa feminină, ea a părut șocată să îl găsească pe Černý pe un genunchi, cu un inel în mână, într-o cerere în căsătorie absolut emoționantă, relatează CNN.

Cuplul proaspăt logodit a împărtășit un sărut pentru a marca momentul emoţionant

O Burzalova epuizată și surprinsă a spus da, nu înainte de a opri cronometrul de pe ceas. Černý a sărbătorit aruncându-şi pumnul către cer, după ce i-a strecurat inelul pe degetul tinerei de 22 de ani. Cuplul proaspăt logodit a împărtășit un sărut pentru a marca momentul, înainte ca Černý să-și ia logodnica în brațe.

Cuplul a pozat pentru fotografii la scurt timp după aceea, Burzalova arătând cu mândrie noul ei inel pentru camere. S-ar putea să nu fi câștigat nicio medalie în cursa de astăzi, dar atât Černý, cât și Burzalova vor călători acasă cu o amintire mult mai importantă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Cerere în căsătorie pe linia de sosire. Doi atleți slovaci s-au logodit la mondialele de atletism, spre deliciul tuturor fanilor prezenţi la Budapesta