Antena Meniu Search
x

Cersetorii romani au speriat vestul Europei

Rromii din Romania ii aduc la exasperare pe europeni. Nu mai stiu prin ce metode sa ii convinga sa se intoarca acasa sau macar sa nu mai cerseasca si sa nu isi mai faca veacul pe strazi

Vezi și

In fata tiganilor care si-au facut tabara in cateva zone scumpe din Londra, britanicii par la un pas sa depuna armele. Nu ii pot opri nici sa cerseasca, nici sa doarma in parcuri si pe strazi. Aici, musafirii din Romania nu se tem de Politie.

Ca sa scape de musafirii nepoftiti din Hyde Park sau din zona Marble Arch, care ii costa aproape 600.000 de euro pe an, consilierii municipali cer ajutor romanesc. Vor mai multi agenti ai Politiei Romane pe strazile din Londra.

Si italienii au ajuns la limita rabdarii. Zilele trecute au avut de evacuat gara din orasul Ferrara. Asta pentru ca zeci de tigani romani isi stabilisera in cartierul general. Si tolerantii scandinavi se straduiesc sa rezolve problema tiganilor din Romania. Un documentar de aproape o ora despre ei si despre cum traiesc in Norvegia a fost recent redifuzat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Cersetorii romani au speriat vestul Europei