Antena Meniu Search
x

Chiar dacă are șanse să se refacă fizic, Schumi și-ar putea pierde memoria

Vin când vești bune, când vești rele de spitalul din Grenoble. Fiecare clipire a pacientului aduce speranță familiei, încredere medicilor și bucurie fanilor din toată lumea.

Dacă inițial, medicii anunțau că alura de sportiv stilul de viață activ îl vor salva pe campionul de Formula 1, apar alte ipoteze care dărâmă această posibilitate.

Profesorul Heinz Peter Moecke, seful departamentului de urgenta de la clinica Asklepios din Hamburg a declarat pentru cotidianul german Bild că: "Din păcate, există riscul, ca atunci când pacientul este în comă indusă, să nu se observe că se află într-o stare vegetativă persistentă (…)

Când este trezit din somnul artificial, s-ar putea ca pacientul să fie confuz la început, să nu știe unde se află și cine este.

Dacă este neliniștit, de exemplu, și încearcă să-și scoata branulele, doctorii nu vor avea de ales și îi vor administra iar calmante", a explicat doctorul.

Amnezia temporară sau, în cel mai rău caz, permanentă îl va aduce pe Schumacher în situația de a lua totul de la 0 – de la statul în picioare, la vorbire.

Astfel, pe lângă recuperarea fizică, sportivul german ar putea fi supus și unei terapii mentale.

Citește Doctorii: "Sportul îi salvează viața lui schumacher"

sursa foto: theguardian.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Chiar dacă are șanse să se refacă fizic, Schumi și-ar putea pierde memoria