Antena Meniu Search
x
LIVE

Video China a intrat în anul Bivolului de Metal. Oportunităţi pe plan profesional pentru cei care riscă

Sunt zile de sărbătoare în Asia, acolo unde miliarde de oameni celebrează Anul Nou Chinezesc. China a sărbătorit evenimentul aproape la fel de fastuos ca într-un an normal, cu spectacole şi concerte.

De Redactia Observator la 12.02.2021, 21:10
Vezi și
  • Potrivit zodiacului, 2021 este guvernat de semnul Bivolului de Metal, care va aduce prosperitate şi succes pe plan profesional, dar numai pentru cei care muncesc din greu

Chinezii au intrat în noul an cu o gală impresionantă la Beijing. Pe scenă au urcat zeci de cântăreţi, dansatori şi acrobaţi. Iar invitaţii de onoare au fost Andrea Bocelli şi fiul său. Spectacole de lumini au fost proiectate pe clădirile importante ale marilor oraşe. Iar pe străzi, au fost montate instalaţii colorate şi decoraţiuni tradiţionale. 

După un an marcat de pandemie, grija pentru sănătate rămâne prioritară şi sub semnul Bivolului de Metal. 

Andreea Dincă, numerolog: E important sa ne menţinem calmi şi să avem grijă de plămâni pentru că Bivolul de metal, metalul, reprezintă zona plămânilor. 

Anul nou chinezesc vine cu oportunităţi pe plan profesional. Iar perioada propice pentru dezvoltarea în carieră este vara, în intervalul iunie - august. 

Anul Bivolului de Metal vine cu succes pe plan profesional

Anca Dimancea, expert în Feng Shui: Anul aduce prosperitate, dar este un an al celor care riscă şi care sunt foarte creativi şi care acceptă schimbarea foarte uşor şi pot să facă schimbare în ceea priveşte training-ul, un job nou. Iar cercetarea va avea de câştigat. Noi toţi vom avea de câştigat datorită faptului că cercetarea ia amploare. Iată că avem şi nevoie. 

Cei mai norocoşi nativi anul acesta sunt cei născuţi sub semnul zodiacal al Cocoşului şi al Calului.

Pentru adepţii feng shui, prima zi din an înseamnă şi redecorarea locuinţei. 

Oana şi Adina Timofte, specialiste în numerologie: Îi sfătuim pe cei de acasă dacă au să-şi pună în mijlocul casei un preş galben şi aur. Dacă au aur, un inel, să încerce să-şi achizitioneze o cutie de argint şi să o pună în centrul casei.

Anul Bivolului de Metal se va încheia pe 30 ianuarie 2022 şi va fi urmat de cel al Tigrului de Apă. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » China a intrat în anul Bivolului de Metal. Oportunităţi pe plan profesional pentru cei care riscă