Antena Meniu Search
x

Chinezii s-au calcat in picioare ca sa-l vada pe David Beckham

Chinezii s-au calcat in picioare, la propriu, ca sa-l vada pe celebrul David Beckham. Sapte persoane au fost ranite la Shanghai, pe un teren de fotbal, unde starul englez urma sa joace intr-un meci demonstrativ, alaturi de studenti

Vezi și

Dupa ce oamenii au ajuns plini de sange in ambulante, evenimentul a fost anulat.

Stramosii lor au ridicat zidul chinezesc. Ei ridica zidul isteriei, ca sa-l vada pe David Beckham. O dorinta pentru care multi puteau plati pretul suprem, dar au fost scosi la timp din gramada de oameni, plini de sange. Trei politisti, doi agenti ai univeritatii si doi studenti au ajuns la spital.

Starul englez, devenit ambasador al fotbalului in China, vizita un stadion al unei universitati din Shanghai cand miile de studenti au dat buzna pe teren pentru a-l vedea. Starul trebuia sa joace un meci demonstrative, dar dupa ce tinerii s-au calcat in picioare, partida a fost anulata.

Beckham a fost escortat repede din zona pentru ca lucrurile sa nu degenereze si mai tare.

“Am avut parte de o primire incredibila. Sunt mahnit ca nu am putut sa ajung pe teren pentru a ma antrena cu studentii. Am aflat ca sunt cativa raniti. Sper ca fanii sunt in regula si le urez insanatosire grabnica”, a declarat fotbalistul.

David Beckham s-a retras din fotbalul profesionist de aproape o luna. El promoveaza, insa, fotbalul in China, intr-o perioada in care se inregistreaza o scadere a interesului localnicilor pentru acest sport, din cauza rezultatelor slabe ale echipei nationale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Chinezii s-au calcat in picioare ca sa-l vada pe David Beckham