Antena Meniu Search
x

Video Bilanţ negru în SUA, în urma "ciclonului-bombă". Cel puţin 38 de oameni au murit din cauza temperaturilor extreme

Ciclonul bombă continuă să facă victime în Statele Unite. Cel puţin 38 de oameni şi-au pierdut viaţa în urma temperaturilor extreme. Peste un milion de americani și canadieni au rămâs fără curent electric chiar în ziua de Crăciun. Viscolul a lovit cu peste 100 de kilometri pe oră, iar termometrele au arătat și minus 45 de grade Celsius. În anumite regiuni, temperaturile au scăzut cu 30 de grade Celsius într-o jumătate de oră.

de Redactia Observator

la 26.12.2022, 09:44

Vezi și

Bilanţul vremii extreme din America de Nord a crescut: au murit cel puţin 38 de oameni

Cel puţin 38 de persoane au murit din cauza vremii extreme din ultimele zile din Statele Unite ale Americii şi Canada, informează bbc.com. Cea mai afectată zonă fiind ca a oraşului Buffalo.

În Canada au murit patru oameni, după ce un autobuz s-a răsturnat din cauza drumului îngheţat în apropierea oraşului Merritt, potrivit News.

Crăciun în beznă pentru milioane de americani

Furtuna a provocat haos în ultimele zile, însă după întreruperi de curent iniţiale, alimentarea cu curent electric a fost restabilită treptat. Duminică după-amiază, din totalul iniţial de 1,7 milioanee de gospodării, mai erau fără curent 200.000.

Au fost anulate miii de zboruri. Amploarea condiţiilor de viscol a fost fără precedent, întinzându-se din Canada până în Texas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Bilanţ negru în SUA, în urma "ciclonului-bombă". Cel puţin 38 de oameni au murit din cauza temperaturilor extreme