Antena Meniu Search
x

Cinci români din Anglia au fost SPULBERAŢI de un şofer beat. Un tânăr de 25 de ani este în stare critică

Vezi și

Cinci români, angajaţi ai unei spălătorii auto din sudul Londrei, au fost grav răniţi după ce un şofer băut i-a lovit cu maşina. Intenţionat, spun martorii. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, unul dintre ei, un tânăr de numai 25 de ani, este în stare critică, iar medicii britanici se luptă să-l ţină în viaţă.

Şoferul a fost prins imediat după impact şi arestat. Autorităţile române şi britanice spun că nu este vorba despre un incident terorist.

Primul om care a ajuns la locul accidentului imediat după ce s-a întâmplat a spus că imaginile erau şocante. 

Iar oamenii, terifiaţi. Pe caldarâm, printre produsele de curăţare împrăştiate, se duce lupta pentru viaţă.

Martorii ţipă şi strigă după ajutor. Cinci oameni zac întinşi în faţa unei spălătorii auto. Unii dintre ei, inconştienţi. 

 Era ora 8 dimineaţa când liniştea cartierului Bellingham din sud-estul Londrei s-a transformat în teroare. Ambulanţele şi echipajele de Poliţie au blocat circulaţia, iar un elicopter a aterizat în zonă pentru a prelua victimele.

Oamenii filmează de la balcoane. Pare scena unui atac terorist. 

Cei cinci români, patru bărbaţi şi o femeie, au fost spulberaţi în faţa spălătoriei auto la care lucrau. 

Un şofer băut a accelerat, iar maşina a ieşit de pe şosea. Autoturismul a izbit apoi grupul de români şi s-a oprit într-un zid. 

Martorii povestesc că unul dintre răniţi s-a ridicat cu ultimele puteri de pe trotuar şi l-a fugărit pe şoferul vinovat, întrebându-l de ce a făcut asta. 

Şoferul a fost arestat la locul accidentului de către un poliţist care era în afara programului. 

Patru răniţi mai sunt acum internaţi în două mari spitale din Londra.  Cel mai grav este un tânăr de numai 25 de ani, care se zbate între viaţă şi moarte.

Ceillalţi trei români sunt în stare stabilă, anunţă Ministerul de Externe, care a luat deja legătura cu familiile lor din ţară. Autorităţile spun că nu este vorba despre un atac terorist.

Poliţiştii britanici au deschis o anchetă în acest caz. Ei nu confirmă faptul că şoferul i-a lovit pe români în mod intenţionat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Cinci români din Anglia au fost SPULBERAŢI de un şofer beat. Un tânăr de 25 de ani este în stare critică