Antena Meniu Search
x

Haos pe al doilea cel mai aglomerat aeroport din Japonia. Cinci zboruri au fost amânate din cauza unei țestoase

O plimbare nevinovată a unei țestoase, pe pista unuia dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Japonia, a creat un adevărat haos. Cinci zboruri au înregistrat întârzieri în urma incidentului bizar.

de Redactia Observator

la 28.09.2021, 11:34

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

O țestoasă care cântărește aproximativ 2 kilograme a creat haos pe al doilea cel mai aglomerat aeroport japonez. În țara unde întârzierile sunt ceva de neconceput, cinci zboruri au fost amânate, după ce un pilot care se pregătea să decoleze a anunțat turnul de control că un animal se află pe pistă.

Personalul aeroportului a reușit să îndepărteze țestoasa cu ajutorul unei plase speciale și au verificat pista lungă de 4.000m în cazul în care s-ar mai fi rătăcit și alte exemplare, scrie The Guardian

Apariția animalelor pe piste nu este un lucru neobișnuit, dar, de regulă, personalul aeroportului se confruntă cu pisici, ratoni sau câini, nu țestoase. Un reprezentant al aeroportului Narita a declarat că țestoasa ar putea proveni dintr-un lac aflat în apropierea pistei.

Compania aeriană și-a cerut scuze pentru întârzierile înregistrate. "În Hawaii, se crede că broaștele țestoase aduc noroc. Sperăm că această țestoasă, care a venit să vadă zborul, anunță un viitor strălucitor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Haos pe al doilea cel mai aglomerat aeroport din Japonia. Cinci zboruri au fost amânate din cauza unei țestoase