Meniu
Search
x

Cine sunt victimele atacului de la Toronto. Au fost identificaţi trei cetăţeni străini între cele 10 victime decedate

Cine sunt victimele atacului de la Toronto. Au fost identificaţi trei cetăţeni străini între cele 10 victime decedate.

la 25.04.2018, 09:22

Cine sunt victimele atacului de la Toronto. Au fost identificaţi trei cetăţeni străini între cele 10 victime decedateDoi cetăţeni sud-coreeni şi un iordanian se află printre cele 10 persoane decedate după ce un bărbat a intrat luni cu camioneta în pietoni pe un trotuar din Toronto, scrie CNN.

Conform informaţiilor publicate pe Twitter de Ministerul de Externe al Coreei de Sud, printre persoanele care au decedat în urma atacului se află şi doi cetăţeni sud-coreeni iar un al treilea cetăţean sud-coreean este internat în spital.

Autorităţile încă identifică victimele.

De asemenea, printre cei decedaţi s-a aflat şi Munir Abdo Habib al-Najar, un cetăţean iordanian care îşi vizita unul dintre copii, conform informaţiilor Ministerului de Externe din Iordania.

Ambasada Iordaniei de la Ottawa se află în contact cu familia sa şi colaborează cu autorităţile din Amman pentru a transporta corpul în Iordania.

O altă victimă, Ann-Marie D’amico, provine dintr-o familie cu legături puternice cu turneul de tenis Rodgers Cup din Canada.

Ea a fost copil de mingi încă de la vârsta de 12 ani, conform Tennis Canada. Pe parcursul anilor, D’Amico „a devenit o parte integrantă a echipei de voluntari, cel mai recent ocupând funcţia de şef al comitetului pentru Controlul Arenelor”. Ea lucra de asemenea la Invesco, o firmă americană de gestionare a investiţiilor.

Dorothy Swell, de asemenea decedată în atac, era bunică şi străbunică, a declarat nepotul său, Elwood Delaney.

Ea a fost „cea mai bună bunică pe care ar fi putut să o aibă cineva”, a adăugat el.

Sewell „iubea Toronto Blue Jays şi Leafs la fel cum îşi iubea familia”, a afirmat Delaney, făcând referire la echipele locale de baseball şi hochei pe gheaţă.

„Te iubesc Dorothy Sewell. Vei fi mereu iubită iar dragostea ta pentru sport va fi alături de mine mereu. Hai Toronto!”, se arată într-o postare de pe Facebook a lui Delaney.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cine sunt victimele atacului de la Toronto. Au fost identificaţi trei cetăţeni străini între cele 10 victime decedate

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman