Antena Meniu Search
x

Video Ciocniri violente pe Esplanada Moscheilor din Ierusalim. Poliţiştii israelieni au tras cu gloanţe de cauciuc în palestinienii care i-au atacat cu pietre

Formarea noului guvern de coaliţie din Israel nu a pus capăt confruntărilor violente cu palestinienii. Ieri, pe Esplanada Moscheilor din Ierusalim, poliţiştii au ripostat cu gloanţe de cauciuc după ce au fost atacaţi cu pietre de palestinieni. Aceştia au ars drapelul israelian ca protest faţă de un recent marş al extremiştilor evrei, la care ar fi fost insultat profetul Mahomed.

de Redactia Observator

la 19.06.2021, 08:49

Vezi și

Ciocniri violente au avut loc şi în Cisiordania, unde localnicii arabi protestează faţă de înfiinţarea unei noi colonii evreieşti. 

Zeci de manifestanţi au fost răniţi sau intoxicaţi cu gaze lacrimogene. În aceeaşi zonă, patru palestinieni au fost ucişi în ultimele zile, când militarii israelieni au folosit muniţie de război.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ciocniri violente pe Esplanada Moscheilor din Ierusalim. Poliţiştii israelieni au tras cu gloanţe de cauciuc în palestinienii care i-au atacat cu pietre