Antena Meniu Search
x

Video Clipe cumplite la bordul unui avion Delta Airlines. Un bărbat a încercat să intre în cabina piloţilor pentru a deturna aeronava: “Opreşte!”

Un avion din cadrul companiei DELTA Airlines a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în New Mexico, după ce un pasager a vrut să intre în cabina pilotului, pentru a opri aeronava în timpul destinaţiei spre Tennessee.

de Redactia Observator

la 05.06.2021, 16:40

Vezi și

Avionul a decolat din Los Angeles, cu destinația obișnuită spre Nashville, dar a fost nevoit să se oprească în Albuquerque, din cauza unui bărbat care a încercat să oprească cursa. Incidentul a avut loc sub privirile îngrozite ale pasagerilor.

"Am fost cu această cursă pe rândul 3 - martoră la tot ce s-a întâmplat. Înfricoșător, dar însoţitorul nostru de zbor Delta, Christopher Williams, a acționat rapid. La fel au făcut și câțiva pasageri din jurul meu", a postat utilizatorul Twitter Jessica Robertson, care a şi pus un video al incidentului. 

Bărbatul a fost pus la pământ de alţi trei pasageri

În videoul postat pe Twitter, bărbatul a fost pus la pământ de către alte trei persoane aflate la bordul avionului, timp în care unul dintre aceştia şi-a scos cureaua pentru a-l lega pe atacator, până când aeronava a aterizat în Albuquerque, potrivit The Sun. În tot acest timp bărbatul a continuat să ţipe: „Opriţi avionul”, martorii fiind înfricoşaţi.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Avionul a aterizat în Albuquerque în jurul orei 14:20, unde pasagerul a fost preluat şi reţinut de către autorităţi.

"Pasagerul nu a avut succes. Avionul a aterizat în siguranță, iar pasagerul a fost reţinut de poliție și FBI. Este în custodie acum", a declarat compania Delta într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Clipe cumplite la bordul unui avion Delta Airlines. Un bărbat a încercat să intre în cabina piloţilor pentru a deturna aeronava: “Opreşte!”