Antena Meniu Search
x

Republicanii lui Trump, implicaţi într-un accident feroviar când mergeau la o conferinţă a liderului SUA

Clipe de groază pentru republicanii preşedintelui Donald Trump. Un tren în care se aflau membrii Congresului American a fost implicat într-un accident feroviar.

Vezi și

Clipe de groază pentru republicanii preşedintelui Donald Trump. Un tren în care se aflau membrii Congresului American a fost implicat într-un grav accident feroviar în statul Virginia. Garnitura a lovit puternic o maşină de la Salubritate. Câteva persoane au fost rănite, iar şoferul autovehiculului a murit. Politicienii se îndreptau către o conferinţă la care va participa şi Donald Trump.

În impactul violent, şoferul maşinii de la Salubritate a murit pe loc. Iar doi pasageri au fost grav răniţi. Deasemenea, trei călători din tren şi doi angajaţi ai companiei feroviare au ajuns la spital, din fericire, cu răni uşoare. Republicanii se îndreptau către conferinţa anuală a Congresului American din Virginia de Vest. Oamenii au povestit clipele de groază prin care au trecut.

La conferinţa Congresului din Virginia de Vest urmează să participe şi preşedintele Donald Trump care a fost deja informat despre incident.

Poliţiştii fac acum anchetă dar se pare că vina i-ar fi aparţinut şoferului de la Salubritate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Republicanii lui Trump, implicaţi într-un accident feroviar când mergeau la o conferinţă a liderului SUA