Antena Meniu Search
x

Clipe de groază pentru zeci de români într-un avion care îi ducea în Sicilia. Aeronava fost afectată de turbulențe

Clipe de groază surprinse într-un avion plin cu români. Aeronava care se îndrepta spre Catania, în Sicilia, a pierdut brusc altitudine şi mai mulţi dintre pasageri au leşinat.

Vezi și

Clipe de groază surprinse într-un avion plin cu români. Aeronava care se îndrepta spre Catania, în Sicilia, a intrat într-o zonă cu turbulențe şi mai mulţi dintre pasageri au leşinat.

Pe imaginile filmate cu telefonul mobil de un pasager se vede operaţiunea echipelor de intervenţie.

Cei aflați la bord au primit măştile de oxigen, oamenii au intrat în panică, iar femei însărcinate au cerut ajutorul medicilor.

Ulterior, compania Wizz Air a venit cu lămuriri:

Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra Aeroportului Catania inainte de aterizare, in conditiile in care pista era inspectata din cauza unui posibil impact cu o pasare a unei alte aeronave. In timpul asteptarii, zborul a experimentat turbulente iar doi pasageri au avut atac de panica. Dupa ce aeronava a aterizat in siguranta, echipajul a solicitat asistenta personalului medical pentru pasagerii afectati. Debarcarea a continuat normal dupa ce a fost acordata asistenta medicala si echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor. Desi cauzele situatiei au fost independente de companie, echipajul a facut eforturi pentru a se asigura ca intarzierea si impactul asupra pasagerilor sa fie minime, a transmis compania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Clipe de groază pentru zeci de români într-un avion care îi ducea în Sicilia. Aeronava fost afectată de turbulențe