Antena Meniu Search
x

Video Clipe de panică: Un camion a izbit în plin barierele de securitate de la Casa Albă, de două ori. Ce gest sfidător ar fi făcut apoi şoferul

Incident la Casa Albă! Un bărbat s-a izbit cu camionul de două ori în barierele de securitate, noaptea trecută. Nimeni nu a fost rănit şi autorităţile au declarat că vehiculul nu era periculos. 

de Redactia Observator

la 23.05.2023, 14:59

Vezi și

Martorii susţin că la ieşirea din maşină, şoferul ar fi scos un steag al Germaniei naziste, pe care l-a fluturat în faţa forţelor de ordine, însă informaţiile nu au fost confirmate. 

Şoferul a fost reţinut de poliţie. Bărbatul urmează să fie anchetat şi se va stabili dacă acesta a intrat intenţionat în bariere sau a fost doar un accident. 

În urma incidentului, mai multe alei pietonale au fost închise, iar un hotel din apropierea Casei Albe a fost evacuat.

Şoferul camionului a fost arestat

"Nu s-au înregistrat răniţi în rândul personalului Serviciului secret sau al Casei Albe, iar cauza şi modul în care s-a produs incidentul rămân sub investigaţie", a scris pe Twitter Anthony Guglielmi, responsabil pentru comunicare al Serviciului, organismul ce asigură în SUA protecţia preşedinţilor.

O filmare difuzată pe social media, căreia Reuters nu i-a putut verifica autenticitatea, arată un camion izbindu-se de la mică distanţă de bariere pentru a doua oară, după cum susţine autorul postării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Clipe de panică: Un camion a izbit în plin barierele de securitate de la Casa Albă, de două ori. Ce gest sfidător ar fi făcut apoi şoferul