Antena Meniu Search
x

O femeie a găsit la uşa casei un mesaj SFĂŞIETOR de la un băieţel rămas fără mamă. Ce a făcut după aceea, te va lăsa fără glas

O femei a publicat pe Facebook mesajul sfâşietor lăsat de un băiat îndurerat, care i-a furat clopoţeii de vînt pentru că îi aminteau de mama sa, decedată recent. Ea speră să îl cunoască pe micuţ pentru a-i înapoia banii şi a-i mai oferi încă un ornament şi pentru sora sa.

O femei a publicat pe Facebook mesajul sfâşietor lăsat de un băiat îndurerat, care i-a furat clopoţeii de vînt pentru că îi aminteau de mama sa, decedată recent. Ea speră să îl cunoască pe micuţ pentru a-i înapoia banii şi a-i mai oferi încă un ornament şi pentru sora sa.

Alături de biletul semnat "Jake", Christina Reitz, din Washington, a găsit o bancnotă de 5 dolari pentru a înlocui ornamentul furat.

Femeia încearcă acum să îl găseasă pe micuţ pentru a-i da banii înapoi şi pentru a-i oferi încă un ornament identic, întrucât, potrivit mesajului lăsat la uşă, băiatul are şi o soră.

Ea a postat pe Facebook, un mesaj adresat copilului, în care îl roagă să ia legătura cu ea.

Pe acelaşi subiect

Postarea a fost văzută de familia băiatului, care a luat legătura cu femeia.

Christina speră acum, să se întâlnească faţă-n faţă cu băiatul pentru a-l cunoaşte.

Mesajul pe care copilul l-a lăsat la uşa lui Christine sună astfel:

Citeşte şi: BALENA ALBASTRĂ omoară adolescenţii! Zeci de tineri, identificaţi în COMUNITATEA SINUCIGAŞĂ. Anunţul făcut de ministerul de Interne de la Tiraspol

"Mama noastră a murit şi îi plăceau fluturii, aşa că, sora mea a luat ornamentul pentru a-l pune la geamul nostru. Îmi pare rău, aceştia sunt singurii bani pe care îi am, te rog nu te supăra pe noi. "

În postarea de pe Facebook care a condus-o la băiat, Christina a scris:

"Ei bine, Jack, nu ştiu cine eşti, dar poţi să vii să îţi iei banii înapoi, scumpule. Am avut trei asemenea clopoţei de vânt, poţi să vii înapoi, să-ţi iei banii şi să mai iei încă un ornament, pentru ca amândoi să aveţi unul. Nu sunt supărată. Te rog treci pe la casa mea."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » O femeie a găsit la uşa casei un mesaj SFĂŞIETOR de la un băieţel rămas fără mamă. Ce a făcut după aceea, te va lăsa fără glas