Antena Meniu Search
x
LIVE

Cofetarii din New York au lansat prăjituri inspirate din Game of Thrones

A rămas doar o zi până la marea finală a serialului "Urzeala Tronurilor". Iar pentru fanii din New York, care nu mai au răbdare, aşteptarea poate fi mai dulce datorită unor cofetari care au lansat prăjituri inspirate de serial.

De Redactia Observator la 18.05.2019, 12:04
Vezi și

A rămas doar o zi până la marea finală a serialului "Urzeala Tronurilor". Iar pentru fanii din New York, care nu mai au răbdare, aşteptarea poate fi mai dulce datorită unor cofetari care au lansat prăjituri inspirate de serial. Chiar şi ouăle de dragon pot ajunge pe masa oricui.

Emblema serialului "Urzeala Tronurilor", însoţită de o sabie de ciocolată, ornează prăjiturelele care se pregătesc într-o patiserie din New York, în onoarea episodului final. Din reţetă nu putea lipsi fructul-dragon, o delicatesă culeasă dintr-o specie de cactus. Zahărul candel şi îngheţata de afine sunt alte ingrediente pe care cofetarul le consideră potrivite cu ambianţa serialului. Iar clienţii par să fie de aceeaşi părere.

Patiseria oferă şi mici brioşe cu stemele familiilor nobile din serial. Prăjituri asemănătoare sunt vândute şi în alt local din oraş, care a pregătit, însă, şi o delicatesă fără egal: ouăle de dragon, înalte de 20 de centimetri. Cofetarii sunt mândri de creaţia lor, chiar dacă nu le-a fost deloc uşor.

Un ou cu gust de vanilie şi ciocolată belgiană costă 125 de dolari. Desigur, preţul nu este o problemă pentru cei într-adevăr pasionaţi de Urzeala Tronurilor. Şi, dacă mai era nevoie, cofetarii mărturisesc că au şi ei aceeaşi pasiune.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cofetarii din New York au lansat prăjituri inspirate din Game of Thrones