Antena Meniu Search
x

Foto Coincidenţă stranie. Ultima postare a lui Matthew Perry, înainte să fie găsit fără suflare într-un jacuzzi, în LA

Ultima postare pe Instagram a lui Matthew Perry îl arată relaxându-se în jacuzzi, cu doar câteva zile înainte ca o persoană să-l găsească inconştient, după ce s-ar fi înecat. Actorul a murit la 54 de ani.

de Redactia Observator

la 29.10.2023, 12:26

Surse ale forțelor de ordine au declarat că vedeta din Friends s-a înecat și susțin că a fost găsit într-un jacuzzi sâmbătă, la o casă din Los Angeles, după ce primii interventori au fost chemați la fața locului pentru un stop cardiac. Surse au spus că a fost găsit într-un jacuzzi, dar că nu au fost descoperite droguri la fața locului - și că nu a existat niciun indiciu că ar fi o crimă la mijloc, relatează Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ultima postare de pe Instagram al lui Matthew a fost postată în urmă cu 5 zile, unde acesta stătea într-un jacuzzi noaptea în timp ce poartă căști și privea orașul. „Oh, așa e că apa caldă care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Eu sunt Mattman”, este descrierea postării.

Matthew a devenit faimos pentru rolul său ca Chandler Bing în sitcomul de succes din anii '90 Friends, care a rulat timp de 10 sezoane. Rolul neconvenţional i-a adus o nominalizare la premiile Primetime Emmy în 2002. El a primit alte patru nominalizări la prestigiosul premiu pentru televiziune, inclusiv pentru rolul Joe Quincy din “The West Wing”. Matthew a fost sincer public cu privire la problemele sale cu drogurile și alcoolul. El a mers pentru prima dată la dezintoxicare în 1997 după ce ar fi devenit dependent de analgezice după un accident de schi jet. A intrat din nou la dezintoxicare în 2001 și 2011. El a spus unui intervievator în 2016 că nu își amintește să fii filmat trei sezoane din Friends.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Coincidenţă stranie. Ultima postare a lui Matthew Perry, înainte să fie găsit fără suflare într-un jacuzzi, în LA