Antena Meniu Search
x

Colecţia de haine a celebrei actriţe Audrey Hepburn a fost scoasă la licitaţie! Celebrele ţinute au fost vândute cu preţuri şi de 10 ori mai mari!

Ţinutele au făcut furori şi s-au vândut cu preţuri chiar şi de 10 ori mai mari decât cele estimate.

Vezi și

Ţinutele au făcut furori şi s-au vândut cu preţuri chiar şi de 10 ori mai mari decât cele estimate. Însă nu pe hainele actriţei s-au scos cei mai mulţi bani, ci pe scenariul filmului "Breakfast at Tiffany's".

La mai bine de 5 decenii de la premiera peliculei, reprezentanţii casei Chirstie's din Londra au scos la licitaţie peste 500 de obiecte care i-au aparţinut actriţei. 

Estimată iniţial la 60 de mii de dolari, rochia neagră pe care actriţa a purtat-o în filmul "Şarada" a fost vândută cu peste 90 de mii. 

La un preţ impresionant - respectiv 800.000 de dolari - a fost vândut şi scenariul filmului "Breakfast at Tiffany's". La fel şi trench-ul realizat de casa de modă Bureberry care s-a dat la un preţ de 10 ori mai mare decât valoarea sa estimată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Colecţia de haine a celebrei actriţe Audrey Hepburn a fost scoasă la licitaţie! Celebrele ţinute au fost vândute cu preţuri şi de 10 ori mai mari!