Antena Meniu Search
x

Colecția Gucci, inspirată de balurile mascate

După New York şi Londra, maratonul modei continuă la Milano. Casa de modă Gucci a dat startul prezentărilor în cel mai elegant oraş italian, cu o colecţie inspirată de costumele purtate de arlechini.

de Redactia Observator

la 21.02.2019, 20:07

Vezi și

După New York şi Londra, maratonul modei continuă la Milano. Casa de modă Gucci a dat startul prezentărilor în cel mai elegant oraş italian, cu o colecţie inspirată de costumele purtate de arlechini. Bucuria împătimiţilor de modă este, însă, umbrită de moartea designerului Karl Lagerfeld.

Extravaganţa este cuvântul care poate caracteriza colecţia Gucci, pentru sezonul toamnă-iarnă 2020. Casa de modă italiană propune  piese vestimentare îndrăzneţe şi pline de culoare. Într-o atmosferă dramatică, modelele au defilat pe podium în pantaloni largi, coloraţi şi în ţinute cu imprimeuri florale sau carouri. Cele mai multe modele au purtat măşti, accesorii cu ţinte şi gulere ce amintesc de epoca victoriană.

Actualul director de creaţie al Gucci, Alessandro Michele, a lucrat alături de Karl Lagerfeld, în anii '90, pentru brandul Fendi. Acum, casa de modă îşi prezintă ultima colecţie creată de legendarul designer german. 

Maratonul modei se va încheia la Paris. Colecţia pe care o va lansa Chanel îi va fi dedicată lui Karl Lagerfeld. Brandul de lux s-a bucurat 35 de ani de geniul său creator.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Colecția Gucci, inspirată de balurile mascate