Antena Meniu Search
x

Concerte si festivitati planificate de ziua nationala a Americii

Au fost insa si momente spectaculoase si pline de culoare, de ziua americanilor. Un maraton de focuri de artificii impresionante, concerte si festivitati au fost planificate in intreaga tara

Vezi și

Ca de fiecare data, ziua nationala a fost spectaculoasa. Primul care a le-a urat tuturor "La multi ani" a fost Barack Obama. “Ceea ce ne face mareti nu este marimea sau bogatia, ci valorile, idealurile si faptul ca suntem dispusi sa luptam pentru ele”. Cu aceasta ocazie, prima familie a Statelor Unite a primit la Casa Alba 1.200 de veterani cu familiile lor. Cu totii au incins gratarele si au privit impreuna traditionalul foc de artificii, dar si un concert.

La Washington oamenii au desfasurat un imens steag al Statelor Unite, iar companii apartinand armatei, marinei si chiar pazei de coasta au defilat prin fata multimii. Ziua Independentei a fost aleasa si pentru redeschiderea pentru public a Statuii Libertatii din New York. Monumentul-gigant a fost inchis in urma cu opt luni, cand insula pe care se afla a fost inundata de Uraganul Sandy. Pe patru iulie, se implinesc 237 de ani de la semnarea Declaratiei de Independenta, care a dat nastere Statelor Unite ale Americii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Concerte si festivitati planificate de ziua nationala a Americii