Antena Meniu Search
x

Concurentă Next Top Model, moartă la doar două luni după diagnosticul de cancer la sân

Jael Strauss, fostă concurentă la Next Top Model Statele Unite, a murit la doar 34 de ani, în urma unui maladii incurabile.

Jael Strauss, fostă concurentă la Next Top Model Statele Unite, a murit la doar 34 de ani, în urma unui maladii incurabile.

Cu doar două luni în urmă, tânăra a anunțat pe Facebook, într-un mesaj dramatic, că a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul 4, iar tumoarea se extinde rapid. 

"Trebuie să știți, pe 2 octombrie am fost diagnosticată cu cancer la sân, stadiul patru. Se răspândește rapid în corpul meu și este incurabil. Cu tratament aș putea să-mi prelungesc viața ceva mai mult de acele "câteva luni" pe care mi le-au dat doctorii. Nu vreau să mor. Am nevoie de unul dintre acele miracole de care am avut parte în 2013", a scris Jael Struss, pe 5 octombrie anul acesta. 

Mesaj sfâșietor pe Facebook

Celebritatea nu a ajutat-o deloc pe tânără. Imediat după participarea la Next Top Model, ediția din 2007, viața ei a scăpat complet de sub control.

A rămas pe drumuri și a devenit dependentă de metamfetamină, un drog care i-a distrus trupul.

Jale Strauss, în ultimele zile de viață

În urmă cu 5 ani, însă, a reușit să-și învingă dependența. "Câteva lucruri știu că sunt adevărate. Miracolele sunt reale, recuparea este posibilă pentru oricine indiferent de cât de departe s-a mers. Nu ști niciodată prea dărâmat pentru a-ți reveni", scria ea, pe Instagram, în luna august a acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Concurentă Next Top Model, moartă la doar două luni după diagnosticul de cancer la sân