Antena Meniu Search
x

Concurs nebun de viteză, între şoferii români de TIR din străinătate. Record, 150 la oră (video)

Concurs nebun de viteză, între şoferii români de TIR din străinătate. Record, 150 la oră, şoferul care a "reuşit" asta s-a şi filmat. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.07.2019, 11:05

Concurs nebun de viteză, între şoferii români de TIR din străinătate. Record, 150 la oră, şoferul care a "reuşit" asta s-a şi filmat. 

Mai mulţi şoferi români de TIR au iniţiat un concurs absolut nebun pe un grup de Facebook, provocarea celui care a început fiind "care e viteza maximă la care poate ajunge camionul" condus de fiecare dintre ei.

"Merge mai tare? Voi aveţi foto?", a scris şoferul care a postat fotografia care arăta că el circula cu 102 km la oră.

Au început să curgă poze cu kilometrajul de pe bordurile TIR-urilor, sau de pe tahografe, toţi cei care au postat depăşind 120 de km la oră.

Pe acelaşi subiect

"Recordul" a aparţinut unui şofer care a atins 150 de km pe oră, până i s-a aprins pe bord martorul TCO şi a scris, în română: viteza prea mare. Viteza era înregistrată digital, acul de pe ceasul de bord oprindu-se la nivelul maxim, 120 la oră.

Şoferul "recordman" s-a ţinut apoi de glume, comentând la un moment dat că l-a enervat "unul cu un A6" şi crede că TIR-ul lui merge şi mai tare de atât.

Au fost şi şoferi care nu au fost de acord cu ce fac colegii lor, unul dintre comentarii fiind: "Bă, sunteţi nebuni, cum să faceţi aşa ceva pe comunitate?"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Concurs nebun de viteză, între şoferii români de TIR din străinătate. Record, 150 la oră (video)