Antena Meniu Search
x

Condamnare pe viață pentru 'măcelarul din Bosnia'. Avocații lui Ratko Mladic au anunțat că vor face apel (VIDEO)

Ratko Mladici a fost condamnat astăzi la închisoare pe viaţă. Fostul general al armatei sârbe a fost găsit vinovat de crime împotriva umanităţii şi genocid.

Vezi și

Ratko Mladici a fost condamnat astăzi la închisoare pe viaţă. Fostul general al armatei sârbe a fost găsit vinovat de crime împotriva umanităţii şi genocid, comise în timpul războiului din Bosnia. În vârstă de 74 de ani, Mladici este responsabil pentru masacrarea a opt mii de musulmani bosniaci în Srebrenica.

El a fost găsit vinovat şi pentru asaltul asupra oraşului Sarajevo, în urma căruia au murit peste zece mii de oameni. Supranumit "Măcelarul din Bosnia", Ratko Mladici a fost judecat încă din anul 2012. Înainte de a afla ce a decis Tribunalulul Penal Internaţional pentru fosta Iugoslavie, el a avut o ieşire nervoasă şi a fost dat afară din sală. Sentinţa a fost primită cu aplauze de supravieţuitorii din Srebrenica. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Condamnare pe viață pentru 'măcelarul din Bosnia'. Avocații lui Ratko Mladic au anunțat că vor face apel (VIDEO)