Antena Meniu Search
x

Consilierul lui Zelenski, mesaj pentru românii care nu vor să sprijine Ucraina: "Trebuie să faceţi o alegere"

Mykhailo Podolyak, consilierul preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a transmis un mesaj pentru românii care se opun sprijinului acordat Ucrainei. În opinia sa, aceştia "trebuie să facă o alegere", pentru că, altfel, "ruşii vor intra în Moldova şi pe urmă vor intra şi în România şi este posibil ca Rusia să domine în întreaga Europă", a explicat el într-un interviu acordat HotNews. 

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 15:21

Consilierul lui Zelenski, mesaj pentru românii care nu vor să sprijine Ucraina: "Trebuie să faceţi o alegere"
Consilierul lui Zelenski, mesaj pentru românii care nu vor să sprijine Ucraina: "Trebuie să faceţi o alegere" - Profimedia Images

"Noi încercăm să explicăm natura acestui conflict, a acestui război. Vreau să transmit celor 25% din  populaţia din României (n.r- care dezaprobă ajutorarea Ucrainei): voi sunteţi de acord ca ruşii să vină la voi şi să îi taie pe copiii voştri? Dacă nu sunteţi de acord să ajutaţi acum Ucraina şi nu vă pare rău de tot ce ar putea să se întâmple dacă Rusia nu va fi oprită, ruşii vor intra în Moldova şi pe urmă vor intra şi în România şi este posibil ca Rusia să domine în întreaga Europă", a transmis Podolyak în interviul acordat HotNews.

Podolyak: Trebuie să faceţi o alegere

Mykhailo Podolyak le-a transmis românilor că trebuie să facă o alegere cu privire la acest război. "Noi acum spunem foarte tranşant că, fie ne întoarcem la ordine, fie Europa nu va exista în general, iar voi trebuie să faceţi o alegere". 

"Nu este război pentru teritoriu, este un război pentru dreptul de a trăi așa cum vrei tu. Rusia a transmis foarte clar că nu va respecta dreptul internațional și va investi foarte mulți bani, inclusiv pentru omoruri politice, pentru asasinate. A transmis foarte clar că va investi bani în corupție, în deturnare a ordinii publice din aceste țări și în partidele radicale, pentru a face dezordine în interiorul acestora", a încheiat Podolyak. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Consilierul lui Zelenski, mesaj pentru românii care nu vor să sprijine Ucraina: "Trebuie să faceţi o alegere"