Antena Meniu Search
x

Fetiță de 12 ani și un băiat de 13 ani, împușcați după ce au aruncat cu bulgări într-o mașină

Un incident deosebit de grav a avut loc în statul american Wisconsin, anunță CNN. Doi copii au fost împușcați după ce au aruncat cu bulgări într-o mașină, în joacă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 07.01.2020, 12:27

Copii de 12 și 13 ani, împușcați după ce au aruncat cu bulgări într-o mașină
Doi copii, o fetiță de 12 ani și un băiat de 13, au fost împușcați după ce au aruncat cu bulgări de zăpadă într-o mașină - Profimedia Images (stock)

Un incident deosebit de grav a avut loc în statul american Wisconsin, anunță CNN. Doi copii au fost împușcați după ce au aruncat cu bulgări într-o mașină, în joacă.

Totul s-a petrecut sâmbătă după-amiaza, în Milwaukee, cel mai mare oraș din statul Wisconsin. Copiii, o fetiță de 12 ani și un băiat de 13, se jucau cu bulgări de zăpadă atunci când au luat la țintă un autoturism marca Toyota.

Răspunsul șoferului a fost înfiorător. Acesta a scos o armă de foc, a îndreptat-o spre cei doi minori și a început să tragă. Proiectilele i-au atins pe copii, însă, din fericire, rănile au fost superficiale.

Polițiștii sosiți imediat la fața locului i-au preluat pe cei doi și i-au transportat la spital, pentru tratament specializat și investigații suplimentare.

Conform sursei citate, poliția din Milwaukee încă nu a oferit detalii referitoare la individul care a deschis focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Fetiță de 12 ani și un băiat de 13 ani, împușcați după ce au aruncat cu bulgări într-o mașină