Antena Meniu Search
x

Copil de trei ani, sfâșiat de câinii familiei, după ce a căzut de la fereastra casei, în SUA: ''Inima mea este frântă''

Tragedie în inima unei familii din SUA. Un băiețel de trei ani s-a stins din viaţă după ce a căzut de la fereastra casei, iar mai apoi a fost sfâşiat de cei doi câini ai familiei, în curtea din spate.

de Redactia Observator

la 12.06.2021, 16:20

Copil de trei ani, sfâșiat de câinii familiei, după ce a căzut de la fereastra casei, în SUA
Copil de trei ani, sfâșiat de câinii familiei, după ce a căzut de la fereastra casei, în SUA - Shutterstock

Copilul, care nu a fost încă identificat, a murit la o oră de la cădere și atac, miercuri, la domiciliul familiei sale, în New Jersey. Câinii, pe care vecinii i-au identificat ca fiind pitbulli, au fost luați de o organizație locală de control al animalelor, iar oficialii orașului intenționează să-i eutanasieze, potrivit presei locale. 

Poliția a ajuns cu puțin înainte de ora 17.30 la adresă. Băiatul a fost găsit în stare critică, având o leziune la gât din cauza căderii, dar şi răni pe tot corpul din cauza muşcăturilor provocare de câini. Cel mic a fost dus de urgență la spital, dar a murit câteva ore mai târziu.

Vecinii susţin că animalele au fost dintotdeauna agresive

O vecină care nu a vrut să fie numită a declarat că a auzit un bubuit și apoi pe cineva țipând după ajutor fără oprire. Un bărbat ar fi fost văzut fugind în fața casei. O altă vecină care a dorit să rămână în anonimat a spus că întotdeauna câinii au fost agresivi și i-a văzut de foarte multe ori "sărind și latrând când trecea pe lângă casă''.

Curtea din spate era înconjurată de un gard, unde se aflau câinii în momentul căderii, potrivit unui comunicat al Parchetului. Reprezentanţii au declarat că nu au fost depuse acuzații penale în urma incidentului. Potrivit ABC7NY, vecinii au spus că curtea din spate unde erau ținuți câinii era plină de ''fecale, motociclete și resturi''. ''Inima mea este frântă. Nu am dormit toată noaptea. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta'', a mai adăugat cineva. 

Este pentru a doua oară în acest an când un băiețel de trei ani din Central Jersey a murit în urma unui atac al unui câine. În luna martie, Aziz Ahmed s-a stins din viaţă, iar mama sa a fost internată în spital cu răni grave, după ce cei doi câini ai vecinului lor au intrat în curtea familiei. Ambele animale ar fi fost împușcate de ofițerii de poliție la fața locului, conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Copil de trei ani, sfâșiat de câinii familiei, după ce a căzut de la fereastra casei, în SUA: ''Inima mea este frântă''