Antena Meniu Search
x

Copilul de 3 ani al unor români din Ialia, incendiat în casă. Se juca lângă aragaz cu sora și fratele lui mai mari

Copilul de 3 ani al unor români din Ialia, incendiat în casă. Micuțul se juca lângă aragaz cu sora și fratele lui mai mari, atunci când a luat foc.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.06.2020, 08:34

Copil roman de 3 ani
Copil român a fost dus cu elicopterul la Roma - Il Meridiano News
  • Băiețelul de 3 ani e în stare critică, cu procnostic rezervat.
  • Sora lui de 14 ani e și ea în spital, arsă.

Teribilul episod a avut loc marți într-un apartament din Piazza San Lorenzo din Lanciano, în provincia Chieti. Un băiat în vârstă de 3 ani se afla acasă cu sora lui de 14 ani și fratele său de 10 ani, în timp ce părinții săi, români, erau plecați la serviciu.

Băiețelul se juca cu alcool în apropierea aragazului deschis din bucătărie și hainele i-au luat foc. Imediat, sora împreună cu celălalt frate o prietenă au încercat să stingă flăcările, dar focul atins-o și pe adolescenta de 14 ani.

Vecinii au auzit strigătele copiilor și au intervenit, stingând focul, scrie Il Meridiano News. La scurt timp după aceea au sosit și echipele medicale de salvare, care au transportat băiețelul și pe sora lui la spitalul de urgență din Lanciano.

Având în vedere gravitatea arsurilor băiețelului, medicii au decis să-l transporte cu ambulanța aeriană la centrul de specialitate al spitalului Gemelli din Roma. Copilul este internat acum în stare gravă, cu prognostic rezervat, fiind ars pe tot corpul. 

Sora lui a suferit leziuni și arsuri mai puțin grave și este internată în spitalul din Pescara. 

Poliția din Lanciano investighează accidentul casnic și verifică motivul absenței părinților, care i-au lăsat pe minori nesupravegheați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Copilul de 3 ani al unor români din Ialia, incendiat în casă. Se juca lângă aragaz cu sora și fratele lui mai mari