Cornel, un şofer român de TIR, găsit mort în cabină, în Italia. Anchetatorii încearcă să refacă ultimele ore din viaţa bărbatului de 59 de ani

De Monica Palade.
Publicat: 01.05.2021, 16:16.
Actualizat: 01.05.2021, 16:16

Sfârşit cumplit pentru Cornel, un şofer român de TIR stabilit în Italia. Bărbatul de 59 de ani a fost găsit mort în cabina camionului său în Ravenna, într-o zonă industrială, la câteva sute de metri de o moschee.

Cornel, un şofer român de TIR, găsit mort în cabină, în Italia. Anchetatorii încearcă să refacă ultimele ore din viaţa bărbatului de 59 de ani

Shutterstock

Românul avea în jurul gâtului o curea de plastic, dar şi urme de tăieturi, lucru care i-a făcut pe anchetatori să nu excludă nicio pistă: crimă sau sinucidere.

Totuşi, oamenii legii tind mai mult spre cea de-a doua variantă pentru că în cabină nu exista nicio urmă că ar fi avut loc o luptă. În plus, toate lucrurile erau aşezate în ordine. Criminaliştii spun că în cazul unui atac într-un spațiu atât de mic, manevrele defensive ar fi trebuit să lase ceva urme pe scaune, ferestre și diverse obiecte.

Citește și:

Ultimele ore din viaţa românului

Alarma a fost declanșată în jurul orei 12.30 de către un trecător. Cornel, care locuiește în Sassuolo, în zona Modena, împreună cu familia, sa se afla pe scaunul pasagerului.

La fața locului, au sosit mai multe echipaje de poliţie şi criminalişti. Anchetatorii au cercetat întreaga zonă şi au căutat şi camere de supraveghere pentru a putea reface ultimele ore din viaţa românului.

Zona unde a fost găsit şoferul de TIR este cunoscută ca un loc ales des de camionagii pentru a se odihnii, fiind un loc liniştit. Ultima dată, Cornel a fost zărit de clienții unui bar-pizzerie din apropiere, unde a mers acolo joi seară să cumpere o pizza la pachet. Ceea a urmat rămâne deocamdată un mister, scrie ilrestodelcarlino.it.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.