Antena Meniu Search
x

Costi Ioniţă a cântat în Piaţa Rockeffeler din New York

Costi Ioniţă face valuri peste Ocean. Cântăreţul şi compozitorul constănţean a fost aplaudat de mii de oameni la un mini-concert susţinut alături de Shaggy în Piaţa Rockeffeler din New York

Vezi și

Costi Ioniţă face valuri peste Ocean. Cântăreţul şi compozitorul constănţean a fost aplaudat de mii de oameni la un mini-concert susţinut alături de Shaggy în Piaţa Rockeffeler din New York. Evenimentul a fost transmis în direct pe unul dintre cele mai importante posturi tv americane. Şi pentru că se mândreşte că e român, pe scenă, Costi Ioniţă a purtat în piept tricolorul.

Pe aceeaşi scenă, umăr la umăr, Costi şi Shaggy au ridicat publicul new yorkez în picioare. Mini concertul matinal a umplut până la refuz Piaţa Rockefeller. Fanii americani au cântat versurile piesei, au dansat, au aplaudat şi i-au fotografiat pe artişti. Îmbrăcat în alb, la mii de kilometri distanţă de casă, Costi a purtat în piept steagul României.

După ce a fost invitat să cânte la NBC, artistul a preferat să păstreze secretul. Din modestie. Totuşi, invitaţia nu l-a luat prin surpindere.

Piesa "Habibi, i need your love" a demonstrat că are potenţial de hit din clipa lansării. În primele 24 de ore după ce a ajuns în mediul virtual, a depăşit 20 de mii de vizualizări. În prezent se apropie de 52 de milioane.

Nu este pentru prima dată când Costi Ioniţă apare la celebrul post tv american. În 2012, artistul a fost invitat în emisiunea „The Tonight Show", a celebrului Jay Leno. Invitaţia a venit după ce, tot alături de rapperul şi prietenul Shaggy, a primit o nominalizare la premiile Grammy pentru albumul „Summer in Kingston", pe care se regăsesc şi două piese compuse de Ioniţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Costi Ioniţă a cântat în Piaţa Rockeffeler din New York