Antena Meniu Search
x

Bilanţ dramatic de Covid-19 la nivel mondial. Autorităţile sunt tot mai îngrijorate

Cazurile de coronavirus au trecut de 17 milioane la nivel global. Iar pentru a doua oară au fost înregistrate un milion de noi infectări în patru zile.

de Redactia Observator

la 31.07.2020, 10:32

Vezi și
  • Oficialii din Australia sunt tot mai îngrijoraţi.
  • Nici carantina nu pare să mai funcţioneze.

Bilanţul este tot mai îngrijorător, iar teama cea mai mare este ca ţările să nu se închidă din nou. Nici carantina nu pare să mai funcţioneze.

Oficialii din Australia sunt tot mai îngrijoraţi. Nici restricţiile din statul Victoria, care este închis de câteva săptămâni nu par să funcţioneze. Numai ieri au fost înregistrate peste 720 de noi cazuri.

Scott Morrison, prim-ministrul Australiei: Cifrele pe care le-am văzut în Victoria sunt, în mod evident, foarte îngrijorătoare. Este închis de câteva săptămâni şi nu am obţinut rezultatele pe care le speram.

Şi în India situaţia este tot mai dramatică. Într-o singură zi au fost înregistrate 50 de mii de noi cazuri. Cu toate astea, purtarea măştii devine un motiv de conflict între oameni.

În Germania o soferiţă de autobuz a fost atacată de o femeie, după ce i-a cerut să poarte masca. Şi nu este un eveniment singular. În Franţa la începutul lunii un bărbat a fost ucis în bătaie de 3 tineri din acelaşi motiv.

Însă nimic altceva nu mai pare sigur în faţa virusului. În Marea Britanie testele nazale pentru COVID-19 distribuite de guvern nu ar fi eficiente.

Mai mulţi experţi au descoperit că ele nu pot detecta boala. Oficialii anunţă măsuri şi mai dure pentru britanci, pe fondul creşterii cazurilor în toată Europa.

Matt Hancock, ministrul britanic al Sănătăţii: Există o îngrijorare serioasă cu privire la un al doilea val care se deplasează în mod clar spre Europa. Și trebuie să luăm măsuri pentru a proteja această țară și pentru a proteja toată lumea din ea.

Peste Ocean, unul dintre cei mai mari susţinători ai lui Donald Trump şi fost candidat la preşedenţie, Herman Cain a murit de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Bilanţ dramatic de Covid-19 la nivel mondial. Autorităţile sunt tot mai îngrijorate