Crama subacvatică în Marea Adriatică. Vinul este pus la păstrat la 20 de metri adâncime
Un experiment subacvatic, realizat acum 20 de ani în Croaţia, s-a transformat într-o experienţă unică pentru iubitorii de vin din lumea întreagă.
Un experiment subacvatic, realizat acum 20 de ani în Croaţia, s-a transformat într-o experienţă unică pentru iubitorii de vin din lumea întreagă.
Licoarea a fost pusă la păstrat la 20 de metri adâncime, în Marea Adriatică. Mediul ideal pentru depozitarea vinului roşu, susţine proprietarul cramei.
Învechit timp de trei luni la suprafaţă, vinul este apoi transferat în amfore şi lăsat aproape doi ani sub apă, departe de lumina soarelui.
Vizitatorii cramei trebuie să se scufunde pentru a explora procesul de fabricaţie a acestei băuturi, despre care somelierii spun că are o aromă imposibil de uitat.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰