Crama subacvatică în Marea Adriatică. Vinul este pus la păstrat la 20 de metri adâncime
Un experiment subacvatic, realizat acum 20 de ani în Croaţia, s-a transformat într-o experienţă unică pentru iubitorii de vin din lumea întreagă.
- Tavanul unui supermarket din Bucureşti s-a prăbuşit peste o femeie de 70 de ani. DETALII la Observator 13:00, ÎN DIRECT la Antena 1
- Politicieni din UE pe statul de plată al lui Putin. Planul Kremlinului de a stopa ajutarea Ucrainei şi de a influenţa alegerile europene
Un experiment subacvatic, realizat acum 20 de ani în Croaţia, s-a transformat într-o experienţă unică pentru iubitorii de vin din lumea întreagă.
Licoarea a fost pusă la păstrat la 20 de metri adâncime, în Marea Adriatică. Mediul ideal pentru depozitarea vinului roşu, susţine proprietarul cramei.
Învechit timp de trei luni la suprafaţă, vinul este apoi transferat în amfore şi lăsat aproape doi ani sub apă, departe de lumina soarelui.
Vizitatorii cramei trebuie să se scufunde pentru a explora procesul de fabricaţie a acestei băuturi, despre care somelierii spun că are o aromă imposibil de uitat.
Ți-a plăcut acest articol?
LikePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰